TURISME  RURAL  AMB  ENCANT

Alt Penedès - Terra de Caves

1/13

Un lloc ideal per a descans, tallers, reunions, trobades entre amics i familiars

Envoltada per les antigues muralles d'una fortalesa del segle XIV, El Castell és un lloc perfecte per gaudir d'uns dies de descans i de tranquil·litat. Segons la nostra filosofia de treball, descartem activitats que no siguin respectuoses amb l'entorn, com poden ser les celebracions desmesurades i sense límit d'horaris.

Dins d'un marc natural i tranquil, la Sala Ayni reuneix les condicions com a lloc ideal per a reunions d'empreses, tallers, cursos de curta durada, conferències, residencials de cap de setmana, xerrades i altres múltiples funcions a convenir.

Eventualment, en cas de necessitat de contractació d'un servei de càtering disposem dels mitjans per fer-ho dins d'un ambient tranquil, íntim i acollidor.

En els seus 2.000 metres quadrats de jardins les seves instal·lacions consten de:


PISCINA EXTERIOR AMB JACUZZI, (7 X 10 METRES) Oberta des.de 9 a les 21 hores
PÈRGOLA EXTERIOR DE 200 M2 PER DINARS D'ESTIU, ESDEVENIMENTS, ETC
SALA AYNI MULTIFUNCIONAL, IDEAL SOBRETOT PER REUNIONS DINS UN ENTORN NATURAL
ZONA AMB JACUZZI TERAPEUTIC I CROMOTERAPIA
SALA PER MASSATGES RELAXANTS I craneo-sacral
TAULA DE PING PONG, JOCS DE TAULA
PORXO ESTIL CHILOUT PER RELAX

En el seu interior "El Castell" conserva una atmosfera antiga que es transmet a través del seu acurat decorat d'època. Les zones comunes consten d'un saló menjador amb llar de foc i de diversos racons per tot el jardí.

En els soterranis de la casa es conserva un gran saló amb arc semigótico del Segle XIV, adaptat a altres múltiples usos i possibilitats. Aquest és l'únic espai on permetem l'ús d'aparells sonors (música i instruments) i amb límit d'horari en cas de celebracions.

A més de poder gaudir de les seves instal·lacions i de la tranquil·litat del seu entorn, proposem infinitat d'alternatives per al gaudi de molts llocs d'interès que hi ha en els seus voltants.

Descans, Reunions, Cursos, Team Building, Concerts privats, Tallers, Esdeveniments, Catering
  • Facebook Social Icon

EL CASTELL Todos los derechos  reservados, Plaza de las Moreras, 10, 08737, Torrelles de Foix, Cataluña, España / Tel. +34 609 668 322 / +34 664 564 362