top of page

TURISME  RURAL  AMB  ENCANT

Alt Penedès - Terra de Caves

Trobades, reunions, recessos de cap de setmana, tallers, conferències ...

El Castell ofereix espais per a la realització d'activitats per a aquelles empreses o particulars que busquen un racó de tranquil·litat on vulguin impartir reunions, tallers, conferències, cursos o qualsevol altre tipus d'activitat a convenir (MICE).

Disposem de la Sala AYNI ubicada al jardí, envoltada d'un entorn natural i tranquil.
Característiques: Sala de construcció octogonal de 60m2, diàfana, lluminositat 360º, persianes reguladores d'il·luminació, pantalla de projecció, paperògraf, petita àrea de servei per a coffee break, cadires i taules de treball, connexió Wifi, minicadena.

En les èpoques d'estiu tenim un menjador exterior sota una Pèrgola on es poden realitzar menjars per a un nombre màxim de 40 persones. Restringit l'ús d'aparells de música en aquesta zona.

També disposem d'una Saló Medieval a l'interior per a la realització d'esdeveniments que s'impliquin en música i ball per a un nombre màxim de 17 persones. Horari limitat.

En casos necessaris, hi ha espais localitzats en els voltants a pocs minuts a peu, on poden realitzar-se activitats lúdiques complementàries a les que es desenvolupen en l'allotjament.

Sala Ayni

press to zoom

Evento realizado en la sala Ayni

press to zoom

Sala Conferencia

press to zoom

Celebraciones con Catering

press to zoom

Reuniones grupos

press to zoom

Decorado especial eventos especiales

press to zoom

Actuaciones privadas

press to zoom

Charlas

press to zoom
  • Facebook Social Icon
bottom of page