top of page

TURISME  RURAL  AMB  ENCANT

Alt Penedès - Terra de Caves

Trobades, reunions, recessos de cap de setmana, tallers, conferències ...

El Castell ofereix espais per a la realització d'activitats per a aquelles empreses o particulars que busquen un racó de tranquil·litat on vulguin impartir reunions, tallers, conferències, cursos o qualsevol altre tipus d'activitat a convenir (MICE).

Disposem de la Sala AYNI ubicada al jardí, envoltada d'un entorn natural i tranquil.
Característiques: Sala de construcció octogonal de 60m2, diàfana, lluminositat 360º, persianes reguladores d'il·luminació, pantalla de projecció, paperògraf, petita àrea de servei per a coffee break, cadires i taules de treball, connexió Wifi, minicadena.

En les èpoques d'estiu tenim un menjador exterior sota una Pèrgola on es poden realitzar menjars per a un nombre màxim de 40 persones. Restringit l'ús d'aparells de música en aquesta zona.

També disposem d'una Saló Medieval a l'interior per a la realització d'esdeveniments que s'impliquin en música i ball per a un nombre màxim de 17 persones. Horari limitat.

En casos necessaris, hi ha espais localitzats en els voltants a pocs minuts a peu, on poden realitzar-se activitats lúdiques complementàries a les que es desenvolupen en l'allotjament.

  • Facebook Social Icon
bottom of page